“Έφυγε” ο πιστός μέχρι το τέλος Θεόδωρος Νάνος

PARFOROSlazaridisTheodorPr-e1612995102328.jpg

Ο πολύς κόσμος τον ήξερε σαν έναν άνθρωπο εξαιρετικά οξυδερκή και επιτυχημένο με ότι καταπιανόταν. Οι λίγοι ήξεραν ότι όταν ανέφερε την λέξη “φίλος” την εννοούσε στο ακέραιο και ότι τον λόγο του τον τιμούσε πάντα.

Αυτός ήταν με λίγα λόγια, γιατί δεν του άρεσαν και τα πολλά,  ο Θεόδωρος Νάνος που εδώ και λίγες ώρες δεν είναι πια μαζί μας. Ένας άνθρωπος που όταν ασχολήθηκε με τις ιπποδρομίες κατάλαβε πολύ γρήγορα ότι δεν ήταν απλά ένας έρωτας, αλλά μια ατέλειωτη αγάπη.

Δεν τις αγάπησε όμως μόνο με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη, αλλά το πήγε και παρακάτω. Μέχρι το τέρμα. Έγινε και ιπποπαραγωγός. Έφτιαξε ιπποφορβείο. Ξόδεψε χρήματα γιατί ήθελε να βλέπει τα άλογα όταν γεννιούνται. Να χαίρεται με την χαρά που δημιουργεί η ζωή.

Είδε χαρές. Μεγάλες χαρές. Νίκες από την πιο μικρή μέχρι τις κορυφαίες σε Ντέρμπι, όμως το μεγαλύτερο παράσημο στο πέρασμά του από τις ελληνικές ιπποδρομίες ήταν ότι τις στήριξε σε όλες τις δύσκολες καμπές τους και έμεινε πιστός μέχρι το τέλος.

Δεν θα ξεχαστεί γιατί η στάση του και οι πράξεις του δεν μας το επιτρέπουν.


Ο Πάρφορος με τον Γιάννη Λαζαρίδη κατακτά το 60ο Ελληνικό Ντέρμπι το 2006

Ο Γκρέντις Κεν με τον Νίκο Καρακατσάνη κατακτά πανηγυρικά το 63ο Ελληνικό Ντέρμπιι το 2009

Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι ίπποι των σταύλων Θεόδωρου Νάνου έκαναν το νταμπλ και τερμάτισαν στις δυο πρώτες θέσεις

 

Μπροντέ και Παναγιώτης Δημητσάνης κατακτούν το Κύπελλο Αρτέμιδος του 2020 την τελευταία μεγάλη νίκη για τον Θεόδωρο Νάνο

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα