Σχεδόν όλοι ελπίζουν στο κύπελλο Λευκού Πύργου, καλές βάσεις αποτελούν Ποέτικ Γκεστ και Ούρμπαν Σόουλ

1Q0I2434-e1531755484671.jpg

Η κλασική κούρσα, το κύπελλο Λευκού Πύργου, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα όπου η πρόβλεψη δεν είναι καθόλου εύκολη στις περισσότερες διαδρομές και αναμένουμε μεγάλες αποδόσεις, κυρίως στο Σκορ 6 που χρειάζονται πολλές στήλες για να καλυφθεί.

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 3: 01-02-03
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2-4-5 / 2-3-4-6 / 1-2-3
ΣΤΗΛΕΣ: 36
ΚΟΣΤΟΣ: 18 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

61 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία, στα 1000 μέτρα, η ΕΥΡΥΔΙΚΗ(2) είναι η έμπειρη της κούρσας, δυο φορές πρωταγωνίστρια και θεωρούμε ότι αποτελεί την βάση στον όμιλο. Βελτιωμένη έδειξε στις προπονήσεις η ΤΑΛΙΚΟΥΑ(5) που στην δεύτερη συμμετοχή της αναμένεται καλύτερη από την ούτως ή άλλως ενθαρρυντική πρώτη συμμετοχή της και η έκπληξη μπορεί να προέλθει από την πρωτοεμφανιζόμενη ΣΤΑΡΡΥ(4) που διαθέτει καλά γενεαλογικά στοιχεία και είναι και καλά γυμνασμένη. Από τις εναπομείνασες αναμένουμε βελτίωση από την ΓΟΥΙΝ ΤΖΟΥΚΕΡΙΝΑ(1) που ξεκουράστηκε επαρκώς και έδωσε την εντύπωση εξέλιξης στις προπονήσεις, ενώ δεν διαπιστώσαμε τίποτα από την πρωτοεμφανιζόμενη ΝΕΜΕΣΙΣ(3) που για την ώρα δείχνει ότι υστερεί έναντι των προαναφερόμενων.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΥΡΙΔΙΚΗ(2) – ΤΑΛΙΚΟΥΑ(5) – ΣΤΑΡΡΥ(4)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 02-03-04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 2 / 1-2 / 1-2 / 1-3-4-5 / 3-4-5-6 / 1-3-4-5-6-8
ΣΤΗΛΕΣ: 384
ΚΟΣΤΟΣ: 192 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ
62
Συνέχεια με την δεύτερη(κωδ.02) αναμέτρηση, στα 1000 μέτρα, όπου ο ΝΑΖΖΑΑ(2) μπορεί στις τρεις έως τώρα συμμετοχές του να έχει «κατέβει» μεγάλο φαβορί και να έχει διαψεύσει την προτίμηση του κόσμου, όμως σήμερα τρέχει σε πολύ μέτριο όμιλο και διαθέτει στη σέλα του και τον Δημητσάνη. Αν αποτύχει και σήμερα, τότε θα πρέπει να “μιλάμε”για έναν ίππο περιορισμένων δυνατοτήτων.  Η ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(6) με τα χαμηλά της βάρη μπορεί να πρωταγωνιστήσει και μάλιστα στην τελευταία και πιο πρόσφατη συμμετοχή της πήγε… σχεδόν στο κεφάλι και έμεινε εκεί μέχρι το τελευταίο 300άρι. Δεν στερείται ελπίδων, κάθε άλλο μάλιστα, ο γρήγορος και απόλυτα κατάλληλος για την σημερινή απόσταση, ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4) που ήταν ενθαρρυντικός και στις προπονήσεις και προσοχή θέλει και ο γρήγορος ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(3) που αν καταφέρει να πάει στο κεφάλι, τότε θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να πρωταγωνιστήσει. Τέλος ο ΚΟΒΕΡ ΤΣΑΡΤΖ(5) επιστρέφει από πολύμηνη αποχή, δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, αλλά και όπως είναι ο όμιλος καθόλου δεν αποκλείεται παρουσία του στα πολύπλοκα παιχνίδια και κυρίως στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΖΖΑΑ(2) – ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(6) – ΜΟΥΝΕΕΜΠ(4)

63 Στην τρίτη(κωδ.03) αναμέτρηση και στα 1300 μέτρα, ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(1) χωρίς τις ατυχίες που είχε στην τελευταία συμμετοχή του, ‘όπου σκόνταψε επικίνδυνα βγαίνοντας από το μηχάνημα εκκίνησης, μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο γρήγορος και «σκληρός» ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(2) μπορεί να πάει στο κεφάλι και να τρέξει για ακόμη μια φορά πρωταγωνιστικά. Ο ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5) στις δυο φετινές εμφανίσεις του τερμάτισε σε αμφότερες στην τρίτη θέση και σήμερα τον αναμένουμε καλύτερο και η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ(3) επέστρεψε, πρόσφατα, από τεράστια αποχή, νίκησε εύκολα, αλλά σε σαφώς κατώτερο όμιλο και το μόνο ερωτηματικό για σήμερα είναι η πολύ σύντομη επανεγγραφή της και κόντρα σε αρσενικούς. Δεν έχουμε αντίρρηση ότι πρόκειται για πολύ δυνατή φοράδα, αλλά… ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(6) μετά την αφαίρεση δυο νικών για χρήση απαγορευμένης ουσίας, επανέρχεται δυνατά προετοιμασμένος και με τα χαμηλά του βάρη μπορεί να παίξει ρόλο στην άφιξη, ίσως όχι για τη νίκη, αλλά πολύ πιθανό για τα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος ο ΠΕΡΣΕΑΣ(7) είναι κατώτερος στον όμιλο και εκτός φόρμας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(1) –  ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(2) – ΤΑΡΑΓΚΟΝ(5) – ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΡΟΟΥΖ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 04-05-06-07
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2 / 1-3-4-5 / 3-4-5-6 / 1-3-4-5-6-8
ΣΤΗΛΕΣ: 192
ΚΟΣΤΟΣ: 96 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

64 Παρακάτω και στην τέταρτη(κωδ.04) αναμέτρηση, στα 1400 μέτρα, o ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(1) είναι σε καλή φόρμα, τρέχει σε απόσταση της αρεσκείας του και θεωρούμε ότι θα είναι ο βασικότερος πρωταγωνιστής και διεκδικητής της νίκης. Σε συνεχή άνοδο ο ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ(2) που επίσης η σημερινή απόσταση δείχνει ότι ταιριάζει στις στέγιερ ιδιότητές του. Ο πρωτοεμφανιζόμενος ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ(4) δεν έδειξε τίποτα στις τρεις συμμετοχές του στην Αγγλία, όμως στο Μαρκόπουλο έχει γυμναστεί μεθοδικά και ο όμιλος που συμμετέχει δεν είναι σπουδαίος. Διαθέτει αρχική ταχύτητα κι αν καταφέρει να οδηγήσει ανενόχλητος, τότε μπορεί ακόμη και να πρωταγωνιστήσει. Ο ΜΠΡΑΪΤ ΠΡΟΣΠΕΡ(3) επιστρέφει από πολύμηνη αποχή μεν, αλλά σαφώς πιο… ώριμος απ’ ότι έδειξε στις προπονήσεις και έναντι των δυο προηγούμενων συμμετοχών του. Για τον ΟΣΤΙΝ ΤΕΞΑΣ(5) μεγάλο ερωτηματικό είναι το γεγονός ότι δεν του αρέσει η άμμος και τέλος ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ(6) είναι και πρεσβύτερος, επταετής ον και χωρίς νίκη μετά από 44 συμμετοχές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΟΥΡΜΠΑΝ ΣΟΟΥΛ(1) – ΝΤΑΤΣΜΑΝΣ ΟΥΑΝ(2) – ΝΤΡΗΜ ΝΤΕΖΕΡΤ(4)

65 Η πέμπτη(κωδ.05) αναμέτρηση, στα 1200 μέτρα, είναι αρκετά , έως πολύ δύσκολη στην πρόβλεψη. Η ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(3) είναι σταθερή, πρωταγωνίστρια στις δυο πρόσφατες εμφανίσεις της σε ανάλογους ομίλους και θεωρούμε ότι και σήμερα θα είναι από τις βασικότερες διεκδικήτριες της νίκης.

Στο ζενίθ της φόρμας της βρίσκεται η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(5) που προέρχεται από δυο σερί νίκες και που με ανάλογη συμπεριφορά σήμερα μπορεί να διεκδικήσει και νέα, τρίτη, επιτυχία. Η «σκληρή» και πρόσφατη νικήτρια, ΣΠΑΡΤΗ(1) θα γίνει πολύ επικίνδυνη αν και πάλι καταφέρει να βρεθεί με τις πρώτες και την διαδρομή, πόσο μάλλον αν καταφέρει να οδηγήσει. Μάλιστα ιππεύεται από τον Μηνά που μαζί του νίκησε, προ δεκεπενθημέρου.  Δεν μπορεί να αγνοηθεί η ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΡ(4) που μπορεί να επιστρέφει από μεγάλη και πολύμηνη αποχή, όμως έχει γυμναστεί μεθοδικά και είναι από τις ποιοτικότερες στον όμιλο. Η ΓΚΡΕΪΣ ΔΕ ΦΛΟΡ(2) σε αντίστοιχους ομίλους και κόντρα στις περισσότερες σημερινές αντίπαλές της, έχει τερματίσει κοντά στις πρώτες θέσεις και μπορεί να το κάνει και σήμερα. Είναι ότι πρέπει για τα πολύπλοκα παιχνίδια, κυρίως για Τρικάστ, Τετραπλό. Η ΣΑΦΦΑΧ(6) σχετικά πρόσφατα επανήλθε από πολύμηνοι ρεπό, δεν διακρίθηκε, όμως και ήταν σχετικά ανέτοιμη και είχε ατυχίες κατά την εκκίνηση. Θεωρούμε ότι σήμερα μπορεί να δείξει έντονα διαφοροποιημένη, προς το καλύτερο φυσικά. Η ΜΟΓΓΥ(7) νίκησε σε πολύ κατώτερο όμιλο στο ντεμπούτο της και σήμερα δίνει εξετάσεις, η ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ(8) δεν δείχνει ότι μπορεί να συναγωνιστεί τις περισσότερες σημερινές αντίπαλες της και να πρωταγωνιστήσει και τέλος η ΜΙΣ ΡΟΣΙΝΑ(9) είχε πολλές ατυχίες στην τελευταία συμμετοχή της όπου καθυστέρησε στην εκκίνηση και έχασε κάθε τύχη και χωρίς αυτές σήμερα μπορεί να γίνει απειλητική για όλες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΓΟΥΪΝΤΕΡ ΣΤΟΡΜ(3) – ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(5) – ΣΠΑΡΤΗ(1) – ΜΠΕΪΜΠΥ ΣΑΟΥΕΡ(4)

66 Η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία, το κύπελλο Λευκού Πύργου στα 1575 μέτρα, είναι η καλύτερη του προγράμματος και θα ξεκινήσουμε με ένα αουτσάιντερ. Τον ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ(3) που έχει γυμναστεί μεθοδικά γι’ αυτή την αναμέτρηση και που με σωστή κατανομή δυνάμεων από τον αναβάτη του, πάνω στην κούρσα μπορεί να πρωταγωνιστήσει, ίσως να φτάσει και στη νίκη. Ο πρόσφατος νικητής σε μεγαλύτερη απόσταση, ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(5) δείχνει σε πλήρη φόρμα και μπορεί και σήμερα να την δείξει με άκρως πρωταγωνιστική εμφάνιση. Αν μάλιστα και για οποιονδήποτε λόγο ο ρυθμός επιταχυνθεί, οι ελπίδες του θα αυξηθούν κατακόρυφα. Ο ΝΕΪΣΑΝ(4) προέρχεται από δυο σερί νίκες, δείχνει σε τρομερή κατάσταση και με το φίνις του θα προσπαθήσει να τους προλάβει όλους και τέλος. Γι’ αυτόν δεν ισχύει ότι με τον προαναφερόμενο Πικαπόκετ γιατί έχει… μάθει να κάνει φίνις και με οποιονδήποτε ρυθμό δίνουν οι προπορευόμενοί του. Ο ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(6) σαφώς δεν βρίσκεται στην κορυφαία κατάσταση του παρελθόντος, όμως πάντα παραμένει ένας πολύ δυνατός ίππος που στην σημερινή απόσταση θα πρέπει να συμπεριληφθεί στους βασικότατους υποψήφιους για τη νίκη. Ιππεύεται μάλιστα και από αναβάτη που συνεργάζεται απόλυτα μαζί του και στο παρελθόν έχουν σημειώσει κορυφαίες επιτυχίες. Ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(7) είναι σε μεγάλη φόρμα, θεωρούμε ότι η σημερινή απόσταση δεν είναι το… φόρτε του, όμως είναι εξαιρετικά φιλότιμος και ιππεύεται από αναβάτη που ξέρει να του… παίρνει τα πάντα από την δύναμή του. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) δεν είναι στην εκρηκτική κατάσταση του παρελθόντος, το έδειξε στις δυο συμμετοχές του μέσα στην χρονιά, κατά πάσα πιθανότητα θα οδηγήσει, όμως θεωρούμε ότι δεν μπορεί να το κάνει σετέμπο της αρεσκείας του και στην ευθεία θα έχει πρόβλημα. Δεν τον έχουμε ικανό για τη νίκη, όμως δεν τον αποκλείουμε από τα πολύπλοκα παιχνίδια. Τέλος ο ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(2) μπορεί να προέρχεται από δυο σερί νίκες, όμως σήμερα κοντράρει πανίσχυρους αντιπάλους και η τύχη του είναι εξαιρετικά περιορισμένη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΜΠΟΜΠΣΕΛ ΜΠΕΫ(3) – ΝΕΪΣΑΝ(4) –  ΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕ ΧΙΛΣ(6) – ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ(5)

67 Τέλος, στην έβδομη(κωδ.07) αναμέτρηση και στα 1575 μέτρα, ο ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) μπορεί να μην ευνοείται απόλυτα από την απόσταση, θα ήθελε μεγαλύτερη, όμως ανατέθηκε σε πολύ «σκληρό» αναβάτη και ξέρει να “παίρνει” τα πάντα από ίππους όπως ο συγκεκριμένος.  Αν καταφέρει να οδηγήσει, χωρίς να του είναι απόλυτα απαραίτητο, ο πρόσφατος νικητής στην απόσταση, ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(3) μπορεί και πάλι να πρωταγωνιστήσει. Ο ΕΝΣΑΪΝ(5) είναι ο ίππος που του ταιριάζει η απόσταση, είναι σε φόρμα και το μόνο που ίσως τον επηρεάσει είναι η δεύτερη κολλητή συμμετοχή του. Προσοχή θέλει ο ΠΑΡΤΙΣΙΠΕΪΤ(4) που πρόσφατα επανήλθε νικηφόρα και μετά από πολύμηνη αποχή, σε σαφώς κατώτερο όμιλο μεν, όμως αυτή η κούρσα σίγουρα θα τον «έφερε» έτσι ώστε να παρουσιαστεί πανέτοιμος για την σημερινή όπου μπορεί να πρωταγωνιστήσει έντονα. Δεν μπορεί να αγνοηθεί και ο ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(6) που είχε μεγάλες ατυχίες κατά την εκκίνηση, στην πιο πρόσφατη συμμετοχή του, στην ίδια απόσταση. ¨Σκληρός” αλλά μέχρι το Τετραπλό φτάνει ο φορμαρισμένος ΓΚΟΛΝΤΕΝ(7), η ΓΚΟΣΤ(2) με μια νίκη στα 1200 μέτρα στο εξωτερικό, θα τρέξει για πρώτη φορά στην σημερινή απόσταση κι αυτό σε συνδυασμό με το ρεπό της προβληματίζει και τέλος μεγάλη προσοχή θέλει ο ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(8) που έχει πάει καταπληκτικά στις προπονήσεις, είναι μεγαλόσωμος ίππος και που αν καταφέρει να οδηγήσει είναι ικανός για όλα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΡΕΪΝΜΠΟΟΥ ΛΑΪΚ(8) – ΣΑΣΣΟΦΕΡΡΑΤΟ(3) – ΜΑΝΟΥΣΟΣ(1) – ΦΕΝΙΣΑΣ ΧΟΥΚ(6)

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα