Στις δυο τελευταίες θέσεις Ρεβάμπ και Μπάλντγουιν στο Saudi International Hcp (video)

Κοινοποίηση:

Στις δυο τελευταίες θέσεις τερμάτισαν οι δυο εκπρόσωποί μας στο Saudi International Handicap, πριν από λίγο στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας και στην απόσταση των 2100 μέτρων.
Νικητής ο πενταετής QAADER με αναβάτη τον Alberto Sanna  και χρόνο 2:09.921.

Ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ με αναβάτη τον Κωνασταντίνο Καποδίστρια τερμάτισε στην δέκατη τρίτη θέση με χρόνο 2: 17.203 και ο ΡΕΒΑΜΠ με αναβάτη τον Maxime Guyon, στην δέκατη τέταρτη θέση με χρόνο 2:18.307.

Στην κούρσα ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ ακολούθησε με τους πρώτους για κάποιο διάστημα, αλλά από τα μέσα της διαδρομής και μετά συνεχώς υποχωρούσε, δείχνοντας, εν πολλοίς και ότι η απόσταση δεν ήταν η κατάλληλη για τις ιδιότητές του, κάτι που το είχαμε επισημάνει και κατά την εγγραφή του. Απλά πήγε για την εμπειρία περισσότερο του “κύκλου” του, παρά για την δική του διάκριση.

Ο ΡΕΒΑΜΠ, από την άλλη, ακολούθησε στην τελευταία θέση και δεν ανέβηκε ποτέ, υποχωρώντας, μάλιστα, εντελώς στο τέλος, όπου σχεδόν σταμάτησε. Έδειξε για ακόμη μια φορά την “απέχθεια” του στο γκαζόν, αυτό που είχε αποκαλύψει και στις λίγες φορές που δοκιμάστηκε στην Γαλλία και κυρίως σε στάδιο προπόνησης.

Από τους δυο ελληνικούς εκπροσώπους ο ΡΕΒΑΜΠ πήρε στοίχημα, άνοιξε με απόδοση περίπου στο 23,00 και έκλεισε περίπου στο 11,00, ενώ ο ΜΠΑΛΝΤΓΟΥΙΝ άνοιξε με απόδοση περίπου στο 41,00 και έκλεισε κάπου εκεί.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα