TA ΑΟΥΤΣΑΪΝΤΕΡ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΑΝ, ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ “ΠΕΤΑΞΑΝ”

reagamfalconmarisia050216.jpg

Δυνατές κούρσες διεξήχθησαν σήμερα στο Μαρκόπουλο, με συναρπαστικές αφίξεις και με πολύ καλές αποδόσεις. Η… καλή μέρα, στο αγωνιστικό, αλλά και στοιχηματικό επίπεδο φάνηκε από την πρώτη κούρσα όπου επικράτησε η πρωτοεμφανιζόμενη ΤΙΑΝΤΑΪΣ ΣΕΝΣ(5). Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά από την αφετηρία και έμεινε αρκετά πίσω στην αρχή, στην συνέχεια πραγματοποίησε καταπληκτικό φίνις και κατάφερε να φτάσει στη νίκη με επίδοση 1:15,02. Η νικήτρια ιππεύτηκε άψογα από τον Κώστα Μαστοράκη και ήταν άριστα προετοιμασμένη από τον Ντίνο Γεωργίου, αλλά και τον Βασίλη Κεράτσα που αντικαθιστούν την προπονήτριά της, την Ειρήνη Κεράτσα που πρόσφατε έγινε μητέρα για δεύτερη φορά.
Στην δεύτερη θέση τερμάτισε η ΑΪΜ Ε ΡΟΓΙΑΛ ΛΕΪΝΤΥ(1) που οδήγησε, αλλά η νικήτρια ήταν αχτύπητη. Τρίτη η ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ(7) που έδειξε να δυσφορεί στον λασπωμένο στίβο και τέταρτη και σε απόσταση η ομόσταυλη της νικήτριας, η επίσης πρωτοεμφανιζόμενη ΤΡΟΠΙΚΑΛ ΓΟΥΕΪ(6). Οι υπόλοιπες δεν έδειξαν κάτι το ιδιαίτερο, αν εξαιρέσουμε την σημαντική αρχική ταχύτητα της ΜΠΛΑΚ ΣΟΥΓΚΑΡ(4) που όμως στην ευθεία «έκοψε» σημαντικά.
Η δεύτερη ιπποδρομία είχε εντελώς διαφορετική εξέλιξη με την πρώτη. Η ΦΛΟΓΑ(1) οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος και σε κανένα σημείο δεν πιέστηκε από τις αντίπαλές της. Ο Κώστας Μαστοράκης σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του κλείνοντας ένα πολύ δυνατό σύνθετο(5Χ1=45,42). Η νικήτρια σημείωσε 1:29,26 και εμφανίστηκε σε τρομερή φόρμα από τον προπονητής , τον Γιάννη Μυκονιάτη.
Την νικήτρια πλησίασε στο μισό μήκος η δεύτερη στην άφιξη ΚΛΑΡΙΣ(2) που επανήλθε έτοιμη, αλλά ο λασπωμένος στίβος και η φόρμα της νικήτριας δεν της επέτρεψαν να φτάσει στη νίκη. Τρίτη η ΡΟΝΤΑ(8) που «κατέβηκε» πρώτο φαβορί του κόσμου, αλλά σε κανένα σημείο δεν δικαιολόγησε τα χρήματα που… τοποθετήθηκαν πάνω της. Βελτιώθηκε στο φίνις, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως σε στεγνό στίβο να είναι πιο αποδοτική και ίσως και σε μεγαλύτερη απόσταση. Τέταρτη η ΕΜΠΟΡΙΟΥΜ(6) χωρίς τίποτα το αξιόλογο, όπως και οι υπόλοιπες φοράδες.
Θεαματική η άφιξη της τρίτης ιπποδρομίας. Οδήγησαν στο ίδιο ύψος η Πέννυγουέιτ και η Έντγουϊντ, αλλά με την είσοδο στην ευθεία η ΣΙΜΕΡΙΝΓΚ ΣΑΛ(3) που ήταν ακριβώς πίσω τους κατά την διαδρομή αναπτύχθηκε δυνατά, έτυχε άψογης ίππευσης από τον κύπριο αναβάτη, τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια και έφτασε στη νίκη. Σημείωσε επίδοση 1:27.73 και χάρισε την πρώτη νίκη στον προπονητή Παναγιώτη Θεολόγου, αλλά και στον… γιο του, τον Ιγνάτιο που είναι ιδιοκτησίας του. Λίγο πίσω τερμάτισε η… λασπιάρα ΠΕΝΝΥ ΓΟΥΕΪΤ που ίσως και να ήταν η νικήτρια αν δεν έπεφτε το μαστίγιο του αναβάτης της στο πιο κρίσιμο σημείο της διαδρομής. Λίγο πίσω τερμάτισε η ΕΝΤΓΟΥΪΝΤ(6) που για δεύτερη σερί κούρσα έτρεξε ικανοποιητικά και ακολούθησε η ΣΟΣΣΥ ΚΑΤ(2) που στην είσοδο της ευθείας έδειξε δυνατή, αλλά μετά… κάθισε. Η προ εβδομάδος νικήτρια, Αουρ Σουϊτ Αρτ ακολούθησε και από τις υπόλοιπες άτυχη ήταν η Όμορφη Αρτεμις που ξεκίνησε διστακτικά.
Στην τέταρτη ιπποδρομία ο δυνατός ρυθμός των σπρίντερ ευνόησε ένα και ήταν καταδικαστικός για δυο. Ξέφυγαν στην πρωτοπορία οι Τζιαρίνο, Τζιν Τραπ και Χίλαλς Γκολντ, αλλά στο τελευταίο τετρακοσάρι ο ΤΖΙΝ ΤΡΑΠ(5) έδειξε πιο δυνατός και πήρε τη νίκη σπάζοντας συνάμα και την απίστευτη γκίνια του και τις… πέντε συνεχόμενες δευτεριές. Άψογη η ίππευση από τον Παναγιώτη Δημητσάνη και 1:26,78 η επίδοσή του. Σε απόσταση ο «σκληρός» ΧΑΟΥΣ ΚΑΠΤΑΙΝ(2) βελτιώθηκε στην ευθεία από την τέταρτη θέση που ήταν στο μεγαλύτερο τμήμα της κούρσας και τερμάτισε δεύτερος. Ο ΤΖΙΡΙΝΟ(3) έμεινε τρίτος λίγο μπροστά από τον ΧΙΛΑΛΣ ΓΚΟΛΝΤ(1) και ακολούθησε ο Ραϊζ Του Πάουερ που έδωσε… εξετάσεις σε ανώτερο όμιλο και πήγε καλά. Οι υπόλοιποι έμειναν από την αρχή πίσω και δεν κρίνονται.
Στην πέμπτη ιπποδρομία το μεγάλο φαβορί της κούρσας, ο ΛΙΟΥΑΜΥ(4) οδήγησε από την αρχή μέχρι το τέλος και έφτασε σε… ξεκούραστη νίκη, την τέταρτη στις τελευταίες πέντε συμμετοχές του. Παράλληλα χάρισε την δεύτερη νίκη τόσο στον αναβάτη του, τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια, όσο και στον προπονητή Παναγιώτη Θεολόγου σημειώνοντας και επίδοση 1:27,29. Με φίνις ο ΑΛΝΑΑΧΗ(2) τερμάτισε δεύτερος και παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε καλά. Τρίτος ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ(1) που δεν έτρεξε άσχημα, αλλά κιλά και στίβος «μέτρησαν» και απλά τέταρτος και καλύτερος των υπόλοιπων ο ΑΡΜΙΤΖΕΡ(3) που προσεχώς και σε μικρότερη απόσταση θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Διστακτικά ξεκίνησε και ο Γουϊντερ Γκολντ Γουέι που «φιγουράρισε» για ένα διάστημα, αλλά στο τελευταίο τμήμα της διαδρομής «έκατσε».
Τέλος οι προαναφερόμενοι νικητές και ο δεκαετής NEPEZ(3) στην έκτη κούρσα από την Γαλλία συνέθεσαν ένα άκρως ελκυστικό ΣΚΟΡ 6 που πλήρωσε… 8.925 ευρω!

Αφήστε μια απάντηση

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα