Τον πρώτο λόγο ο Ατρέιγιου στο Ταχύτητος, ξεχωρίζουν Ναζζαα και Σκάι Μπαλλερίνα

12JK8896-e1509488611550.jpg

Ημέρα εκλογών σήμερα και η καλύτερη… ψήφος είναι για το Markopoulo Park που κάθε Κυριακή είναι η καλύτερη επιλογή για όλη την οικογένεια.
Το ιπποδρομιακό πρόγραμμα (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩπεριλαμβάνει οκτώ πολύ δυνατές και αμφίρροπες αναμετρήσεις και με αιχμή την έκτη αναμέτρηση το κλασικό ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ .

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 01-02-03-04
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-2 / 1-2-4-5 / 1-4-5 / 1-2-3-6
ΣΤΗΛΕΣ: 96
ΚΟΣΤΟΣ: 48 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

21 Στην πρώτη(κωδ.01) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, αναμένουμε ματς ανάμεσα σε ΕΛΕΜΕΝΤΑΤΥ(2) και ΦΑΟΥΣΤΟ(1). Αυτούς δηλαδή που πρωταγωνίστησαν και έκαναν το 1-2 προ δεκαπενθημέρου όπου ο πρώτος νίκησε και κάλλιστα μπορεί να το πράξει εκ νέου. Ο ρυθμός τους ευνοεί και πιστεύουμε ότι κανένας από τους υπόλοιπους δεν θα τους απειλήσει. Αν πάντως ψάχνεται για τρίτη επιλογή, εμείς θα προτείνουμε τον ανερχόμενο και “σκληρό” ΓΚΟΛΝΤΕΝ(5).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΕΛΕΜΕΝΤΑΡΥ(2) – ΦΑΟΥΣΤΟ(1)

22 Στην δεύτερη(κωδ.02) ιπποδρομία και στα 1400 μέτρα, ξεκινάμε οι σοβαρές δυσκολίες στην πρόβλεψη. Μπορεί ο ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(1) να έχει ένα προβάδισμα και μάλιστα στις προπονήσεις έχει πάει εντυπωσιακά, όμως “χαρίζει” πολλά βάρη σε όλους τους αντιπάλους του και ίσως αυτό του… βάλει δύσκολα. Ο ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ(5) είναι σε μεγάλη εξέλιξη, έχει πάει πολύ δυνατά  στις προπονήσεις, μάλιστα σε κάποιες ήταν εντυπωσιακός και πιστεύουμε ότι αποτελεί τον βασικότερο αντίπαλό του. Δυνατά προπονημένος είναι ο ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(2) που αν έτρεχε πριν ένα μήνα θα τον θεωρούσαμε… γκανιάν με τις δοκιμές που σημείωνε, όμως “μαλάκωσε” στην συνέχεια την προετοιμασία του και πλέον κινήθηκε με συντηρητικό τρόπο, το τελευταίο διάστημα. Ερωτηματικό ο ΝΕΪΣΑΝ(4) που προ εβδομάδος έτρεξε στο Κύπελλο 2019, είχε “κρεμάσει” σχεδόν σε όλη την κούρσα, έκανε ένα δυνατό “παράθυρο” και η κούρσα του είναι υπό έλεγχο από τους Ελλανοδίκες και δεν “σβήνουν” για το Τρικάστ οι πρόσφατοι νικητές, ΧΕΒΕΝΣ ΡΟΚ(3) και ΔΕ ΝΤΡΗΜ(6).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΙΟΥ ΤΖΕΝΕΡΕΪΣΟΝ(1) – ΠΕΡΠΛ ΧΑΡΤ(5) – ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ(2)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 6: 03-04-05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5 / 1-2-3-6 / 5 / 1-2-5 / 4-5-7 / 2-4-6-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 540
ΚΟΣΤΟΣ: 270 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

23 Στην τρίτη(κωδ.03) ιπποδρομία και στα 1200 μέτρα, θεωρούμε ότι τον πρώτο λόγο έχουν η πρωτοεμφανιζόμενη, ΑΛΛΕΪΦΑ(4) και η έμπειρη, ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1). Η πρώτη δημιούργησε καλές εντυπώσεις στην προετοιμασία και μεταξύ άλλων διαθέτει και σημαντική αρχική ταχύτητα που θα της επιτρέψει να πάει ακόμη και στο κεφάλι. Η δεύτερη έχει γυμναστεί εδώ και καιρό, είναι φοράδα που έχει επικρατήσει των περισσότερων σημερινών αντιπάλων της και πιστεύουμε ότι και σήμερα θα “ψάξει” τη νίκη. Καλή περίπτωση αποτελεί η πρωτοεμφανιζόμενη, ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ(5) που στις προπονήσεις μας άρεσε περισσότερο από την ομόσταυλή της, ΚΟΥΗΝ ΒΙΚΤΩΡΙΑ(2) και αξίζουν προσοχής τόσο η γρήγορη ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(3) που αν φύγει καλά από την αφετηρία μπορεί να οδηγήσει και να εκμεταλλευτεί τον μέτριο όμιλο, κάτι που ισχύει και για την ΑΡΥΕ(8) που είναι “ροκ” φοράδα, η οποία πήγε για ακόμη μια φορά πολύ καλά στις προπονήσεις και ίσως σήμερα να το επιβεβαιώσει και πάνω στην κούρσα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΛΛΕΪΦΑ(4) –  ΕΞΤΡΙΜΛΥ(1) – ΓΚΛΑΝΤΝΕΣ(5) – ΟΥΑΝΜΟΡΝΤΕΪ(3)

24 Στην τέταρτη(κωδ,.04) διαδρομή, στην πρώτη υποδιαίρεση και στα 1575 μέτρα θα δώσουμε την πρώτη τύχη στον ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ(1) που έχει πάει καλά στις προπονήσεις και μάλιστα με πολλά κιλά και που είτε οδηγήσει, είτε με ημιαναμονή μπορεί να φτάσει στη νίκη. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ(2) διακρίθηκε, προ εικοσαημέρου, σε μικρότερη απόσταση, δείχνοντας φόρμα, τώρα τρέχει σε απόσταση που του αρέσει και μπορεί να φτάσει μέχρι τη νίκη. Προσοχή θέλει ο ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6) που προ δεκαπενθημέρου πρωταγωνίστησε, τερματίζοντας δεύτερος και σήμερα διαθέτει και πολύ δυνατό αναβάτη. Περιμέναμε καλύτερο τον ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(3), στην τελευταία συμμετοχή του, συνυπολογίζοντας και την καλή του διαγωγή στις προπονήσεις. Ίσως να μην του “βγήκε” η κούρσα, κάτι που μπορεί να γίνει σήμερα. Θυμίζουμε ότι στην απόσταση έχει πρωταγωνιστήσει στο παρελθόν και όντας πιο ανέτοιμος. Ο ΜΑΪΛΤΕΪΚΔΕΜΠΟΛ(5) “πάει” την απόσταση, αλλά δεν διαπιστώσαμε σημαντική διαφοροποίηση της φόρμας του από την τελευταία συμμετοχή του που είχε μέτρια απόδοση. Προβληματίζει ο ΑΪΜ ΓΟΥΟΚΙΝΓΚ ΧΙΕΡ(4) που κάπου θα μας “ξαφνιάσει”, αλλά το πότε το ξέρει μόνο αυτός. Δεν τον έχουμε για τη νίκη, αλλά απόλυτα ικανό για τα πολύπλοκα παιχνίδια και τελευταία τύχη στον ΤΑΟΥΑΛΗΦ(7) που δεν μας έδειξε τίποτα στην πρόσφατη συμμετοχή του και παρά το γεγονός ότι είχε γυμναστεί μεθοδικά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΤΣΑΜΠΙΟΝ ΧΑΡΜΠΟΡ(1) – ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ(6) – ΑΓΓΕΛΟΣ(2) – ΣΤΡΟΝΓΚ ΜΙΣΕΛ(3)

ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΚΟΡ 4: 05-06-07-08
ΣΥΣΤΗΜΑ: 1-4-5 / 1-2-5 / 4-5-7 / 2-4-6-7-8
ΣΤΗΛΕΣ: 135
ΚΟΣΤΟΣ: 67,5 ευρώ με στοιχηματική μονάδα τα 0,50 του ευρώ

25 Στην πέμπτη(κωδ.05) ιπποδρομία, στην δεύτερη υποδιαίρεση και στα 1575 μέτρα ο ΝΑΖΖΑΑ(5) μπορεί να τρέχει για πρώτη φορά στην απόσταση, μπορεί να μην δικαίωσε πολύ κόσμο που τον εμπιστεύτηκε για νικητή στο ντεμπούτο του, προ εικοσαημέρου, όμως πλέον “έφαγε” την κούρσα και τρέχει σε όμιλο που δείχνει καθαρά ανώτερος. Ο ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(1) έτρεξε διακριτικά (5ος) στην ίδια κούρσα με τον προαναφερόμενο, σήμερα τρέχει σε πιο προσφιλή απόσταση και μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Ο ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(4) είναι ο ίππος που στην μια και μοναδική συμμετοχή του, στο παρελθόν και στην ίδια απόσταση, έτρεξε πρωταγωνιστικά, έχει πάει πολύ ενθαρρυντικά στις προπονήσεις και θέλει προσοχή κι από τους υπόλοιπους ξεχωρίζει ο φορμαρισμένος, ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(6). Ερωτηματικό ο ΑΛ ΧΑΜΝΤ(7) που κάποια στιγμή θα ξαφνιάσει τους πάντες και θα πρωταγωνιστήσει. Επίσης ερωτηματικό ο ΜΟΝΤΡΙΑΝ ΤΖΟΟΥΝΣ(2) που με καλή εκκίνηση μπορεί να τρέξει, επίσης, πρωταγωνιστικά και τελευταίος, αλλά όχι εντελώς αμελητέος ο ΠΑΜΠΛΟ(3) που έρχεται από νίκη σε μικρότερη απόσταση, θα τρέξει πρώτη φορά 1575 μέτρα και ο οποίος δεν αποκλείεται και συνυπολογίζοντας τους πολλούς ασταθείς αντιπάλους του, να “χωθεί” σε Τρικάστ, Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΝΑΖΖΑΑ(5) – ΘΑΝΤΕΡ ΤΙΟΥΝ(1) – ΓΟΥΕΣΤΕΡΝ ΠΡΕΖΕΝΣ(4) – ΙΜΣΙΖ ΛΙΤΛ ΜΠΡΟ(6)

26 Η έκτη(κωδ.06) ιπποδρομία είναι η σπουδαιότερη του προγράμματος, είναι το κλασικό ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑΧΥΤΗΤΟΣ στα 1100 μέτρα. Ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) έχει “πετάξει” στις προπονήσεις, προετοιμάστηκε, εδώ και καιρό, γι’ αυτή την κούρσα και πιστεύουμε ότι έχει την πρώτη τύχη για να φτάσει στη νίκη, κάτι που προσπάθησε και στο παρελθόν, αλλά δεν τα κατάφερε μένοντας στο πλασέ.
Σε μεγάλη φόρμα ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) που θα ευνοηθεί πολύ αν ανοίξει ο ρυθμός από τους σπρίντερ.
Ο ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5) προ εικοσαημέρου επέστρεψε με χωλότητα, αλλά πρόλαβε μέσα σε ένα δεκαπενθήμερο να βελτιώσει την κλινική του εικόνα, σύμφωνα με τους κτηνιάτρους και να πάρει το… okay από την Επιτροπή Ιπποδρομιών ότι μπορεί να τρέξει σήμερα. Τι καταλάβαμε απ’ αυτή την απόφαση της Επιτροπής Ιπποδρομιών; Ότι παρότι οι κτηνίατροι αναφέρθηκαν σε βελτίωση, αυτοί και με την σημείωση ότι κανένα μέλος της Επιτροπής δεν είναι κτηνίατρος, έκριναν ότι ο ίππος είναι 100% εντάξει για να τρέξει. Κρίση και απόφαση που εμπεριέχει ρίσκο και σοβαρές συνέπειες βέβαια, αν κάτι… στραβώσει. Πάντως και για να επιστρέψουμε στον ίππο, ο Φαρμασιούτικαλ και πριν πάρει το okay από την Επιτροπή Ιπποδρομιών για να τρέξει, “πέταξε” σε ένα 800άρι του, προ δεκαημέρου δείχνοντας πολύ δυνατός.
Κανένα από τους υπόλοιπους δεν θεωρούμε ικανό για τη νίκη. Ο ΣΤΡΕΪΝΤΖΕΡΙΝΔΕΝΑΪΤ(4) δεν είναι στην καλύτερη του φόρμα, κάτι που φαίνεται στις προπονήσεις, κάτι ανάλογο ισχύει και για τον ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ(3). Τέλος, ο ΧΑΒΙΛΝΤΑΡ(6) είναι καλά προπονημένος, όμως θεωρούμε ότι ο όμιλος είναι πολύ “σκληρός” και για να διακριθεί θα πρέπει να δημιουργηθούν συνθήκες μεγάλης επιτάχυνσης της κούρσας.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ(1) – ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ(2) – ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ(5)

27 Στην έβδομη(κωδ.07) ιπποδρομία και στα 1100 μέτρα, θεωρούμε ότι τρεις φοράδες ξεχωρίζουν. Η ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(4) ήταν ανέλπιστα κακή στην προ εικοσαημέρου συμμετοχή της και μάλιστα μετά την κούρσα και στην ίδια απόσταση με σήμερα, είχε λιποθυμικές τάσεις. Πιστεύουμε ότι η φόρμα της είναι σε υψηλό επίπεδο και σήμερα θα είναι πρωταγωνίστρια. Η ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) αν καταφέρει να οδηγήσει, χωρίς να της είναι άκρως απαραίτητο, μπορεί να φτάσει μέχρι και τη νίκη. Προσοχή θέλει η φορμαρισμένη ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) που είχε κάποιες ατυχίες και ανακοπές στην τελευταία συμμετοχή της κι ακολουθεί η φορμαρισμένη ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3) που σίγουρα θα προτιμούσε μεγαλύτερη απόσταση και το πιθανότερο είναι ότι και σήμερα θα την δούμε στην άφιξη, αλλά και πάλι στο… πλασέ. Από τις υπόλοιπες κάποια προσοχή, κυρίως στα πολύπλοκα παιχνίδια, θέλει η ΓΟΥΕΪΣΜΠΟΥΣΜΠΑΣ(6), αλλά και η φορμαρισμένη ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ(1) που θα προτιμούσε λίγο μεγαλύτερη απόσταση. Η ΛΕΪΝΤΥ ΚΑΠΟΥΤΣΙΝ(2) ανά πάσα στιγμή μπορεί να βελτιωθεί και να “χωθεί” στα πολύπλοκα παιχνίδια και προβληματίζουν ΛΙΛΛΥΠΟΥΤ(8) και ΠΙΚΑΝΤΙΛΟ(9).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΣΚΑΪ ΜΠΑΛΛΕΡΙΝΑ(4) – ΜΙΛΟΣ ΛΑΣ(7) – ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ(5) –  ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ(3)

27 Τελειώνουμε με την όγδοη(κωδ.08) ιπποδρομία, στα 1200 μέτρα και με τα ερωτηματικά να είναι ατελείωτα. Ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) παρενοχλήθηκε σοβαρά στην τελευταία του συμμετοχή και χωρίς ατυχίες σήμερα μπορεί να πρωταγωνιστήσει. Αρνητικό ότι και τότε, αλλά και τώρα, ότι πήρε το εσωτερικό σταρτ εκκίνησης που μάλλον δεν του αρέσει. Ο ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(7) έδειξε σε φόρμα στην κούρσα του , προ εικοσαημέρου που τερμάτισε τρίτος σε πολύ δυνατό όμιλο. Σήμερα δείχνει καλύτερος και σαφώς πιο προοδευμένος στις προπονήσεις. Ο ΓΟΥΕΣΤΜΠΟΥΡΝ ΓΚΡΟΟΥΒ(8) έτρεξε καταπληκτικά, προ εικοσαημέρου, σε κορυφαίο όμιλο και σήμερα αν καταφέρει ο αναβάτης του να ελέγξει την αρχική του ταχύτητα, μπορεί να τρέξει άκρως πρωταγωνιστικά. Γρήγορος ο ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4) θα προσπαθήσει να πάει μπροστά, όπως στην τελευταία του συμμετοχή που πρωταγωνίστησε (2ος) και μάλιστα μετά από εκείνη την κούρσα μπορεί να εμφανιστεί ακόμη καλύτερος. Ερωτηματικό ο ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) που “διαλύθηκε” προ εικοσαημέρου, αλλά μετά πήγε πολύ δυνατά στις προπονήσεις, ξαφνιάζοντας με την άνοδο φόρμας του. Το θέμα είναι αν θα το δείξει και στην κούρσα. Ερωτηματικό και ο ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ(3) που στην επάνοδό του από πολύμηνο ρεπό μπορεί μεν να παρενοχλήθηκε στην ευθεία, όμως σε κανένα σημείο της κούρσας δεν θύμισε το δυνατό ίππο του παρελθόντος. Ίσως να του έλλειπε η κούρσα και σήμερα να δούμε άλλο ίππο, κάτι όμως που στις προπονήσεις δεν είδαμε. Τέλος, θεωρούμε ότι ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ(5), παρά την φόρμα του και ότι προέρχεται από νίκη, έχει να αντιμετωπίσει πολύ δυνατούς αντιπάλους και ο ΜΟΥΤΑΜΑΚΙΝ(1) παρά την φόρμα του θα έχει πολύ δύσκολο έργο, ακόμη και για παρουσία στο Τετραπλό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ(6) – ΠΕΡΦΕΚΤ ΣΤΕΪΤΖ(7) – ΚΙΝΓΚ ΟΦ ΣΠΙΝ(2) – ΛΙΤΟΣ ΒΙΟΣ(4)

 

scroll to top
Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προωθητικές ενέργειες του ΟΠΑΠ

Διαβάστε Περισσότερα