Τζακ Ποτ στο Σκορ 6, δυο νικητές στο πρώτο Σκορ 4

Κοινοποίηση:

Θεαματικές ιπποδρομίες, σημαντικά κέρδη για τους φιλίππους στο ΣΚΟΡ 4 και τζακ ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του Σκορ 6 επιφύλασσέ η 13η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς που πραγματοποιήθηκε, τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου, στο Markopoulo Park.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν στις ελληνικές ιπποδρομίες:

  • 2 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 1ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 2.137,31 ευρώ
  • 14 νικητές στο ΣΚΟΡ 4 της 5ης ιπποδρομίας του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 924,92 ευρώ και ένας που κέρδισε 1.849,85 ευρώ

Δεν βρέθηκε νικητής στο δημοφιλές παιχνίδι ΣΚΟΡ 6 και σημειώθηκε τζακ ποτ. Το ποσό των 15.113 ευρώ μεταφέρεται στην επόμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση.

Διπλή επιτυχία για τους Ιωαννίδη και Τσέλα

Από τη μάχη έξι κορυφαίων καθαρόαιμων στην 7η ιπποδρομία, νικητής αναδείχθηκε ο ΡΕΓΚΕ ΡΑΝΝΕΡ (FR) ιδιοκτησίας των Σταύλων Καλαμαριάς και προπόνησης Μιχάλη Ιωαννίδη. Με χρόνο 1:18:26 ο 6ετής καθαρόαιμος πέρασε πρώτος τη γραμμή τερματισμού των 1.300 μέτρων με αναβάτη Εντιόν Τσέλα.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Από δύο νίκες σημειώσαν συνολικά στο χθεσινό πρόγραμμα ο Μιχάλης Ιωαννίδης και ο Εντιόν Τσέλα. Ο πρώτος με τον ΑΡΙΩΝΑ (GB) στην 4η ιπποδρομία και ο δεύτερος με τον ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE) στην 6η ιπποδρομία.

Δύο νίκες πρόσθεσε στο ενεργητικό του και ο προπονητής Σταύρος Αγγελόπουλος με τους ίππους ΝΤΑΡΚΟ ΚΙΝΓΚ (IRE) και ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ (IRE) στην 6η και 8η ιπποδρομία αντίστοιχα.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα