Για…’άλλα πράγματα’ η Red Pomegranate (026) στο Vaal

Κοινοποίηση:

mikaelaNα ξεκαθαρίσω κάτι, γιατί κάποιοι φίλοι -για πλάκα- με αποκάλεσαν ‘σωτήρη’, οτι άλλα λέω στην στήλη, κι άλλα λέω στον Πίνακα το πρωΐ. Η στήλη αυτή περιέχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ απόψεις και τα άλογα που ΕΓΩ παίζω την άλλη μέρα παρολί-7, βρέχει-χιονίζει. Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΝ είναι άλλο πράγμα. Είναι η ‘βιτρίνα’ του IPPOBET και εκεί δεν έχει ‘πλάκες’. Όχι οτι είναι η στήλη μου και τα άλογα που παίζω ‘της πλάκας’, αλλά όπως και να το κάνουμε -θα το χεις παρατηρήσει- εδώ πιο πολύ χαβαλέ κάνω, παρά ανάλυση κούρσας. Περισσότερο εμπιστοσύνη εσύ σαν παίκτης θα δίνεις στον ΠΙΝΑΚΑ, γιατί αυτός περιέχει ΚΑΙ τη γνώμη των ντόπιων ειδικών και ΚΥΡΙΩΣ την γνώμη της Αγοράς, που αν έχεις παρατηρήσει, πολλές φορές μετρά τις καταστάσεις καλύτερα από τους ειδικούς. Αυτά. Με τη μικρή διαφορά πως, αν δεις ποτέ τους ‘ειδικούς’ να πιάνουν ‘κορδόνι’ έλα και πες μου. Ενώ εδώ ο τρελλός (εγώ) 1-2 φορές το χρόνο θα το ‘σκάσω το βεγγαλικό’. Στην τελική, εσύ έχεις το μαχαίρι και το καρπούζι, αγάπη. Ωχ, τι έκανα? ήθελα να βάλω μια φωτογραφία της RED POMEGRANATE, που είναι ‘κανόνι’ και θα τα διαλύσει όλα στην 026 κούρσα, και κατά λάθος έβαλα άλλο ‘κανόνι’, την Μικαέλα…

 

018 VAAL 4 16:10: Ντεμπούτο με 4η θέση, 6 μήκη πίσω από την ισχυρότατη Μacadamia είχε η 11-MIRANO. 94 μέρες ρεπό. Ντάνιελσον καβαλά για λογαριασμό του ‘αδερφού-κολλητού’ Μάνιερ.

020 VAAL 5 16:45: Αήτηττος στο γρασίδι του Βάαλ (2/2) και γενικά ‘άλλο άλογο’ όταν τρέχει εκεί ο 2-RONIN WARRIOR. Το ‘σύστημα’ προωθεί Τζούλιους Μαρίμπα, εκμεταλλεύεται ο μικρός τις ευκαιρίες.

022 VAAL 6 17:20: Πάθος και προσωπική αδυναμία με 1-DENNIS THE MENACE. Mη μου ζητάς αντικειμενικότητα. Δε φοβάμαι κανέναν, κολατσιό τους έχω αυτούς αν είμαι καλά,  αν είναι να φοβηθώ κάτι, στα τρία κάτω άλογα πάει το μάτι. Έγινε και ρίμα.

024 VAAL 7 17:55: Δεν φεύγει με τίποτα από 6 , 7 , 8 αυτή η κούρσα. Προβάδισμα στην ποιότητα, 8-ΑSTRO. Τυχαία νομίζεις πάει ο Λερήνα εκεί? 90 μέριτ είχε κάποτε(ς) ετούτο τ άλογο…

026 VAAL 8 18:30: Η 4-RED POMEGRANATE είναι για άλλα πράγματα, την πιστεύουν για Γκρουπ του χρόνου στο σταύλο του Ντε Κοκ. Κρυμμένοι οι άσσοι στο μανίκι της κι οι άλλοι τραβάνε από 30.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα