Δυνατή τριπλέτα από Fairview και Kempton

Κοινοποίηση:

Άμα γράφεις δυο γκανιάν ( PILOU , PINNATA) και ένα πλάσε, μια δεύτερη θέση του( DIWAY) δεν μπορεί παρά να είσαι ευχαριστημένος στο χτεσινό κουπόνι. Τα είχαμε γράψει ( διαβάστε εδώ) ότι το κουπόνι άφηνε περιθώρια κέρδους και δικαιωθήκαμε.
Πάμε να δούμε τι… ψάρια θα πιάσουμε σήμερα. Μην σας “χαλάνε” τα ψάρια. Ο ονειροκρίτης “λέει” ότι αν δείτε ψάρια είναι λαχτάρα στον ύπνο. Η πραγματική λαχτάρα βέβαια είναι όσοι τα… φάτε. Μετά στον… λογαριασμό.
Τέλος η φλυαρία και πάμε να δούμε τι έχουμε για στοίχημα.

Εξαιρετική επιλογή είναι Η SEATTLE OAK(1), στην δέκατη πέμπτη(κωδ.025) αναμέτρηση που ξεκινάει στις 17:35 . Προέρχεται από δυο σερί νίκες, είναι σε φουλ φόρμα και ο όμιλος που αντιμετωπίζει είναι απόλυτα στα μέτρα της. Αν ψάχνετε αντίπαλός της με τα ίδια χαρακτηριστικά, sorry, αλλά δεν θα βρείτε. Ισχυρή επιλογή φίλοι μου και δεν πρέπει να την αφήσετε… αχτύπητη. Βλέπω στο τέλος εκείνον τον… κεφάλα τον προπονητή της, τον Alan Greeff να χαμογελάει στην κάμερα μετά τις αναμνηστικές φωτογραφίες.

Αν θέλετε κάτι ανάλογο με την προηγούμενη επιλογή, αλλά στο… αρσενικό, τότε στην εικοστή τέταρτη(κωδ.034) ιπποδρομία που ξεκινάει στις 20:45, ο RED ALERT(1) είναι ο ίππος που ξεχωρίσει. Προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες του, μετά απ’ αυτές ξεκουράστηκε 129 ημέρες και ο οποίος συνεννοείται υπέροχα με την Poppy Bridgewater. Μαζί της έχει σημειώσει τις δυο και μοναδικές νίκες στην μέχρι τώρα αγωνιστική του σταδιοδρομία και γιατί αν μην τις κάνει τρεις;
Προσέξτε, δεν είναι ίππος που θα οδηγήσει, αλλά θα κάτσει λίγο πιο πίσω και θα κάνει ένα 400άρι. Ξεκινήστε τον από το ΣΟΥΙΝΓΚΕΡ και μετά με τα υπόλοιπα στοιχήματα.

Να κλείσουμε με μια ακόμη επιλογή που σήμερα δεν είναι… bonus, όπως χτες, αλλά ισότιμη. Στην εικοστή πέμπτη (κωδ.035) ιπποδρομία που ξεκινάει στις 21:15 ο UNIT OF ASSESSMENT(1) πρόλαβε να τρέξει δυο φορές μέσα στη χρονιά με δεύτερη θέση και προσφάτως, πριν από 8 ημέρες, με νίκη και που είναι φανερό ότι στη φόρμα που βρίσκεται αυτή την εποχή έχει βάσιμες πιθανότητες για να προσθέσει ακόμη μια επιτυχία στο ενεργητικό του.

Κοινοποίηση:
Προτεινόμενα